luni, 21 septembrie 2015

B(l)ond. Silvian B(l)ond

Dacă un cetăţean născut după decembrie 1989 citeşte postarea lui Silvian Ionescu de pe Facebook, acesta  rămâne cu impresie că securistul Ionescu era interesat să afle de la turnător doar informaţiile care vizau interesele şi securitatea României, iar turnătorul Băsescu îi încărca memoria cu nimicuri: x intră în ţară cu un lănţişor de aur, y are stilouri chinezeşti în pachetele de cafea, z are dolari în căptuşeala sacoului etc. Adică el se lupta cu Bond şi Băsescu era cam blond.
Nu cred în această variantă.
Presupunând că S.Ionescu a căzut în butoiul cu sinceritate, citindu-i postarea, tragi concluzia că turnătorul Băsescu era cam idiot: una îl întrebai şi alta răspundea. Pe Silvian Bond îl interesau potenţialii duşmani ai României iar Băsescu îi urmărea pe cei cu lănţişorul de aur în suflet. Şi dacă era aşa, atunci trebuie să-i punem o întrebare lămuritoare: De ce l-a promovat şi tolerat mare şef la Anvers? Înţelegem printre rânduri că pentru a fi promovat într-o asemenea funcţie trebuia să fii turnător, dar Băsescu era şi nemernic, şi ciorditor, şi lepră, conform caracterizării de pe Facebook...  Cum a fost posibil?  


P.S. Mulţi ziarişti au căutat informaţii despre activitatea de turnător a lui T.Băsescu şi n-au găsit. Silvian Ionescu, dacă nu minte, trebuie să-şi amintească unde le-a depozitat. Mai ales că pare a fi vorba despre poliţie politică.

Niciun comentariu: