sâmbătă, 14 iunie 2014

Averile Nibelungilor


Alegerile prezidenţiale din toamnă se anunţă a fi extrem de dificile pentru partidele politice. Se pare că nimeni nu mai are curajul să-şi nominalizeze prezidenţiabilul până în buza alegerilor. Ultima încercare a Dreptei se anunţă a fi un fiasco.  Iohannis, prinţul german din dramoleta electorală românească, este acuzat că s-a dedulcit la casele nibelungilor din Sibiu, devenind moştenitorul oraşului . Nu ştiu dacă a comis vreo ilegalitate, dar este greu să le explici românilor că tu, un bugetar, ai reuşit dintr-un salariu (mă rog, două salarii cu soţia) să cumperi 6 case într-un oraş ca Sibiul, în timp ce alegătorii tăi, în mare parte salariaţi, au ajuns  sclavii băncilor, încercând să cumpere o singură casă.   A încercat şi Adrian Năstase să explice, nu a reuşit. Şi Adrian Năstase avea 6 viteze atunci când vorbea.  În cazul acestuia trebuie menţionat faptul că, deşi avea 4 case, nu evacuase pe nimeni în stradă. Le cumpărase/construise dintr-o avere moştenită de la nibelunga  de mătuşi-sa . Cică...  

În aceste condiţii, pe Iohannis, prinţul de Sibiu , nu-l mai salvează nici mantia fermecată de la evacuarea din funcţia de prezidenţiabil al Dreptei.

Dacă ţinem cont de faptul că suntem în ţara în care se ajunge la doctor doar după ce dau greş moaştele Sfintei Parascheva, putem spune că cei doi oameni politici au fost ajunşi de blestemul nibelungilor...  

2 comentarii:

Anonim spunea...

situatia nu este alta in vest iar consecinta este ca acolo nu poate veni o altfel de societate din moment ce toti romanii au vrut sa devina o colonie a vestului. in concluzie vine ceea ce este si nu ceea ce viseaza romanii c-ar fi vestul. aici este problema la noi iar traiul din vise costa f mult dupa cum se vede. am postat si la ciutacu dar nu stiu daca le da drumul.

Bundestag.de zur Euro-Klage: Ein Grundrecht auf Demokratie existiert nicht!

http://denkland.wordpress.com/2011/07/06/laut-bundestag-de-zur-euro-klage-ein-grundrecht-auf-demokratie-exestiert-nicht/

nu exista un drept la democratie! asa a decis curtea constitutionala de la karlsruhe atunci cind un grup de profesori au dat in judacata guvernul german pt aprobarea pactului fiscal.

Bundeskanzlerin Frau Merkel, äußerte sich so:
"Man kann sich nicht darauf verlassen, dass das, was vor den Wahlen gesagt wird, auch wirklich nach den Wahlen noch gilt und man
muss damit rechnen, dass sich das in verschieder Weise wiederholen wird,
siehe:

https://www.youtube.com/watch?v=vGuXVzgZ1uA

"nimeni nu poate sa se bazeze pe faptul ca ceea ce se spune inainte de alegari este valabil si dupa desfasurarea acestora si trebuie sa fie luat in considerare faptul ca acest lucru va fi repetat intr-o forma sau alta."

asta a spus in 2005! intre timp a fost aleasa in continuare de un popor cu creierii spalati.
intr-un studiu anul trecut inainte de alegeri nemtii au fost intrebati daca sint multumiti cu guvernul german. 70% au raspuns ca nu. urmatoarea intrebare a fost daca sint multumiti cu merkel. 70% au spus ca da. merkel este sefa guvernului iar nemtii dupa cum se vede nu pot constientiza acest lucru. daca te intereseaza sa vezi care este situatia la altii voi mai posta. mai spune-le si altora pt ca asa numita stiinta a romanilor despre vest a ajuns doar cit sa putem fi considerati fraierii continentului. in domeniul medical este bine ca aveti alternativa cu sfintele moaste. in vest nu este nici asta! ce-i in vest se cheama eutanasie la granita dintre pasiv si activ. daca vreti si asta va urez succes! iti spun eu ca este periculos sa cereti sa aveti ce au vesticii fara sa stiti ce anume cereti de fapt. asa procedati de 25 de ani si vad ca nimeni nu este in stare sa traga concluzii de nivelul lui giga.

Anonim spunea...

Salut.
Am sa postez aici ca sa nu poluez pe ciutacu.ro
Apartamentul pe care Crin Antonescu il are cumparat din anul 2001 este un o locuinta cu 4 camere judecand dupa suprafata.
Un astfel de apartament , in zona respectiva , sau prin zona unirii se vinde cu peste 50.000 usd . Adica unirii splai sau unirii bulevard . In tipul ala de blocuri , tip monolit .
Am eu un ziar scanat din anul 2003 . Este diferenta de 2 ani , dar preturile nu au explodat intre 2001 si 2003 . Raliul preturilor a inceput fix din 2003 si a tinur pana in 2008 .
Daca esti curios , iti pot trimite pe mail cateva pagini scanate ale acelui ziar . Dar imi trebuie adresa ta de mail.
Am de la rubirca de 3 camere ( al lui Crin Antonescu are 100mp deci e de 4 camere , adica mai scump ) scanari . In care se vede negru pe alb ca se cere 50.000 usd sau chiar mai mult . Repet , pe 3 camere .
Cum naiba a cumparat el cu doar 20.000 usd ?
De la cine a cumparat? Sau cumva este luat de la DGAFI( actual afi.pmb.ro) , cum si a luat si Victor Ponta cu 1 an in urma ( adica in anul 2000 ) . Tot o suma similara a platit si Victor Ponta pe locuinta de pe calea 13 septembrie de la nr 226. Doar ca a lui avea 91.75 mp . Plus ca el a cumparat in rate pe 15 ani . A luat in anul 2000 si trebuia sa achite pana in 2015 . Iar prin anul 2008 a vandut locuinta ghici cui? Fiicei unui fost sef de la SIE . Adica fiicei lui Silinescu Constantin .